Home News Buyers Guide About Advertising
 
 
 
   
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    686

    IE posting problem

    I have just tried starting a thread in IE and the screen must grow to about 10 -20 times the width and it is impossible to post.

    Everything else seems to work OK and starting a new thread works in Firefox.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bellevue, WA
    Posts
    1,206
    Is this a new problem Anthony? Anyone else seeing this?
    Jeff Keller
    Founder/Editor, Digital Camera Resource Page

  3. #3
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    686
    The first time I noticed it was the date I posted the problem. I have not started any new thereads for a while and so have no idea when the problem started.
    http://www.rubble.info/donotdelete/post.PNG
    You can see the small horizontal scroll button in the bottom left corner.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bellevue, WA
    Posts
    1,206
    Quote Originally Posted by Anthony View Post
    The first time I noticed it was the date I posted the problem. I have not started any new thereads for a while and so have no idea when the problem started.
    http://www.rubble.info/donotdelete/post.PNG
    You can see the small horizontal scroll button in the bottom left corner.
    Wow, weird. I'll try updating to the latest version of vBulletin later to see if that helps.
    Jeff Keller
    Founder/Editor, Digital Camera Resource Page

  5. #5
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bellevue, WA
    Posts
    1,206
    I updated vBulletin to the latest version -- let me know if the problem is still there.
    Jeff Keller
    Founder/Editor, Digital Camera Resource Page

  6. #6
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    686
    Yes the problem is still there; I wonder is I have a conflict with something else installed as nobody else has comented. VBulletin I assume would have done something about it as well if it was a known problem?

  7. #7
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    686
    I was looking into another problem I have with IE 9 and one of the suggestions was run in compatability mode. I tried that and the new thread box is the size it should be.

  8. #8
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    686
    Its is funny that I ran in compatability mode once and now everything is hunky dory. Perhaps the update sorted the problem and then the cache was reset.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •