Home News Buyers Guide About Advertising
 
 
 
   
Results 1 to 4 of 4

Thread: henry

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2

    Olympus C750 Ultra Zoom

    hi i have an olympus c750 with a problem when writing to the card
    horizontal bars can be seen on the picture screen when reviewing a photo
    but not immediately after taking it or when reviewing movies.
    bars arent present on the screen prior to taking the photo!
    any suggestions on a fix please.
    Last edited by henry; 06-19-2009 at 12:48 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    2,345
    Is it only on one particular card? Although you do not say, I assume that the same bars are present when the files are transferred to a computer?

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    hi kgosden
    sorry i haven't responded quickly, been away for a while
    yes the bars are tranferred to the pc & its any card i use
    & i have several of different capacities.
    it appears to be the result of the camera writing to the card
    on stills only since it doesn't show on immediate reviews or on video
    clips, only shows when reading from the card on reviews.

    best regards

    henry

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    814

    Flip of a coin?

    Unfortunately Henry, I'm guessing from the erratic symptoms that you're looking at a quote from a camera repair technician.

    Big question: Is it worth spending any money on possibly repairing a six-year-old camera that was very good way back when but is now fairly low-specced compared to current offerings out there?

    Might be time to upgrade... maybe.

    Cheers

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •