Home News Buyers Guide About Advertising
 
 
 
   
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Oakland, CA
    Posts
    1,205

    Problems with attachments

    Upgrading to the latest, most secure version of vBulletin seems to have screwed up the enhanced attachment manager. While I try to figure out a solution to this, you can go to your User CP > Settings (link), and turn off the enhanced attachment manager. You will then be able to add attachments to your post.

    Apologies for the inconvenience,
    Jeff
    Last edited by Jeff Keller; 04-11-2012 at 12:29 PM. Reason: corrected names and added link
    Jeff Keller
    Founder/Editor, Digital Camera Resource Page

  2. #2
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Oakland, CA
    Posts
    1,205

    Seems to be fixed

    I reloaded the templates and all is good now... does it work for everyone else?

    Jeff
    Jeff Keller
    Founder/Editor, Digital Camera Resource Page

  3. #3
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    2,310
    Jeff,

    It is working for me in Firefox again.

    Thanks

  4. #4
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Oakland, CA
    Posts
    1,205
    Great, thanks Ken, for bringing it up and checking that it's working again!
    Jeff Keller
    Founder/Editor, Digital Camera Resource Page

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •