Home News Buyers Guide About Advertising
 
 
 
   
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    2

    Fuji 5000 problem

    Hi all, I'm new to this site and hope you can help. I have a s5000 that was working perfectly until today. Now it wont start up at all. Batteries changed for a fresh set, mains adapter tried and still no joy. It hasnt been dropped or hit since last used to view some pictures taken previously. Anyone else suffered from this? The camera now shows no signs of life at all.
    Thanks in advance.
    Rob

  2. #2
    Daniel Camacho Guest

    Try here...

    This is the Fuji site for support Click here

    Hope they can help, they are very good support.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    2

    Unhappy S5000 repair

    Just a quick update on the s5000 non startup problem. Camera was returned to Fuji repair dept (UK) and a quote for 99:50 to repair camera was received.
    I authorised the repair and it was completed and returned in less than a week. Great service except that they now seem to want 122 for it.
    Problem : a power board needed replacing cost 55 + vat and 30 mins labour.
    This now brings the cost of repair upto about a half a replacement camera would have cost. The new camera would have also have had improvements in pixels / image size. I would advise that you think carefully if yours goes wrong.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Netherlands
    Posts
    2

    Fuji 5000 problem

    Hi ,
    If you have a fuji power supply, remove the battery and connect the external power supply turn the 5000 on .
    If it now works , are the lips of battery maybe the problem
    Leo
    Last edited by leob_nl; 12-11-2005 at 10:47 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •