PDA

View Full Version : iso settings



gary2006uk
01-17-2008, 01:46 PM
how do i change the iso settings on my fuji finepix6500?

tim11
01-17-2008, 02:12 PM
Hit that F button at the back of the camera and follow the menu. You would have faster result if you refer to the user manual.

wutske
01-18-2008, 02:24 AM
Idd, the F-button it is :) . You can only adjust the ISO setting in P, S, A & M mode.