PDA

View Full Version : Camera Error Code: 0x31



Leen
04-02-2007, 05:38 AM
Hi everybody, I use a Sony A100K and lately this message has been appearing on my screen.
I reboot the camera and it's gone, but eventually it comes back up and the most intriguing thing is that the flash doesn't respond.

I'm new here so I donīt know else, does anybody know what I'm talking about?

Txs, leen.

DonSchap
04-02-2007, 07:16 AM
I suspect this type of problem might be better asked on the following support board:

http://www.camera-info.com

or

SONY Support @

Technical Information Center :
1 877 899-7669
Opening hours:
Monday through Friday - 9:00 to 17:00
* Excluding year-end/new year holidays

There is also a firmware update you might want to try.

http://esupport.sony.com/CA/perl/swu-download.pl?mdl=DSLRA100&upd_id=2283&os_id=99

Although it does sound like you may have a hardware fault, with the flash fouling up and all.

Leen
04-02-2007, 07:52 AM
Txs Don, I don't what I'd without you!
I spent all night reading your comments on this camera, you cleared lods of doubts.
Unfortunately I also suspect hardware problems, as my location is Argentina I think I'll go for the other forum option, see what they say down there.
I'm quite sad coz it's a brand new gear with so little use, anyways I'll keep my fingers crossed.
Thank you again.

DonSchap
04-02-2007, 09:07 AM
Also consider this link:

http://forums.dpreview.com/forums/forum.asp?forum=1035

It may help. Keep us posted.

Leen
04-02-2007, 04:16 PM
Great, txs for the info.
I've alredy posted elsewhere, still digging but there's no answer yet. I'll let you know when I have an answer.
Txs again.