PDA

View Full Version : Please Help! (How to take in Panoramic)



cremasterfan
08-14-2005, 09:55 AM
When I try and stitch pictures together I get a message which says that I can only stitch pictures together that were taken in panoramic mode. How do I switch to panoramic mode? Please help. I'm using the C-8080.

nellybly
08-14-2005, 01:09 PM
http://www.olympus.co.jp/en/support/imsg/digicamera/download/manual/zoom/man_c8080wz_e.pdf
hth,
NB

kgosden
08-14-2005, 08:17 PM
Olympus cripples their cameras for panoramic mode. To use that mode you MUST have an Olympus brand card in the camera. However, you certainly can take panoramic photo sequences without using the special mode. The only limitation is that you cannot use Olympus' Camedia software to stitch them together. Try Arcsoft which works pretty well with no special settings.