PDA

View Full Version : Convert your DX7590 to a Z7590



APBT
07-30-2005, 12:12 PM
Does anyone have any knowledge about the Live Histogram function of the Z7590?

Would it be possible to load the Z7590 firmware on the DX series, thus enabling the Histogram function on a DX7590?

ARROWHEAD
08-07-2005, 08:43 PM
I'd say no, and thats with no thought at all.

bluevolume
08-08-2005, 07:16 AM
Agreed. No way, no how.